Helgen:


 Elin o Emil  En liten fika innan vi skjutsade hem Elin för att åka till Lisa i Lundsbrunn.


I fredags på förmiddagen åkte jag o barnen till mitt jobb för att hälsa på. Jag bjöd personalen på fika så klart;) "Marias Säffsen kaka." På vägen hem från Hällekis åkte vi till Götene och hämtade upp Elin som följde med oss hem. Sedan gjorde vi potatistryck med Lina utav potatis som bönderna tappat på vägen utanför vårt hus.
På kvällen vid kl.18 var vi bjudna hem till min kompis Lisa och hennes familj. Tack för en trevlig kväll!!






Lördagen: På dagen gick Emil ut en sväng med "båda" barnen o jag var inne själv o vilade en stund o fixade.
Sååå... skönt!
På kvällen kl.18 firade vi min kompis Malin som fyllt 30 År nu. Välkommen till gänget hihi..! Det var jätte kul o träffa alla i det gamla kompis gänget. Blir ju nästan bara om någon fyller jämnt.
Barnen var hemma hos mormor o morfar. Barnfria!.. för barnen fick vi inte komma och hämta förrän dagen efter.
Oj vad konstigt det var!


Elin (med bebis nr.2 i magen, fick vi reda på, grattis till er!) Jesper i mitten, Malin rakt fram.

      Malin o jag

   Jonny, Emil                                                     Kenneth, Kalle
Söndagen: Ställde klockan på kl.9.15 men ljudet var avstängt och väldigt tyst i huset. Vi vaknade inte förrän kl.12.15 oops... men som tur var hade vi glömt ställa om klockorna, den var 11.15 alltid något. Det var bara ringa mamma och göra sig iordning för att hämta hem barnen. Där hos m + p fick vi mat.. å..gott!!

PS TACK alla för en toppen helg. DS

Tjingeling!!

Nilsen

Detta har Nils lärt sig nu. Det går sååå... fort framåt att man inte hinner med.


Detta var förra veckan. Han kan stå upp och hålla sig i saker.
Men denna veckan har han dragit sig upp till stående genom att hålla sig i saker. 
Han kommer säkert ramla en del nu.


Trevlig Helg!

Mössor o vantar!

Vi var i Skövde på Elins esplanad i helgen.
Då var vi ute efter mössor o skor. Vi hittade två söta mössor till barnen. Vinterskor på skokanonen till Emil o Lina. Jag investerade i ett par vinterskor på JA- skor i Götene för några veckor sen.
Sååå... nu är vi rustade för vintern. Nu kan snön komma!





Varma Hälsningar!


Föräldrargruppen

Nu har vi haft en träff med föräldrar gruppen. Denna gången var vi hemma hos Anita i Källby.
Det är mycket roligt o träffa alla mammor o barn. Denna gången var nästan alla med, utom en mamma o hennes två barn. Vi är fem stycken mammor och det roliga är att alla har hunnit få två barn var.
Det är full rulle på barnen nu när vi är så många, lite skillnad emot när vi alla bara hade var sin. Det är fantastiskt vid varje träff, när man ser hur mycket barnen växt.


Här sitter våra treåringar o tittar på film.

Vi mammor i köket.

Emilia och Nils


Bamsekramar!!

Eldat..



Nu ikväll har vi eldat i vår kammin. Det är såååååå... mysigt!
 

Imorgon blir det fika med mammor o barn i föräldrargruppen.
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kvälls te med vaniljsmak.

Sov gott!



Höst

Nu har vi fått börja använda dessa!! Det är barnens mormor som köpt dem JÄTTE SNÄLLT!!
När jag fick reda på att mamma och några väninnor till henne skulle åka till Gekås i Ullared. Då bad jag henne köpa overaller till mina barn om hon hittade några och det gjorde hon ju så gärna:)



Lina o Nils som provar sina nya fina overaller. Kunde inte välja bild så jag valde allihop.

Idag hade jag o Emil planerat att åka till Ullared "också". Vi har fått förhinder flera gånger och fått skjuta på resan framåt. Men det blev inget med det den här gången heller för Lina åkte på "sky" hög feber igår eftermiddag. Vi såg på henne att det var något på G men tänkte att det är väl bara någon vanlig förkylning. Hon skulle absolut åka med Emil. När han skulle åka en sväng till sina föräldrar för att hjälpa till med att bära in en ny panna åt dem. När de kom hem igen så fick Emil bära in tö-sa för hon var helt färdig. Sedan steg febern den var lite över 40 grader. Stackars liten! Vi gav henne alvedon så klart. Men första gången svalde hon inte så det mesta av alvedonet rann ut. Trots ett försök med mutning med godis.. Sedan efter tre timmar en ny kur. Då var det bara o vänta... ge henne vätska o lite smörgåsrån o skorpa. Hennes pappa blev väldigt orolig efter att läst om febern är 41 grader så är den dödlig. Men tillslut så började temperaturen sjunka.. Sedan ökade den igen o då var det dags för på fyllning av alvedon igen. Då gick det som en dans att ge henne denna "goda" alvedon med skogsbärs smak!
Ja och idag, dagen efter är hon pigg som en nötkärna. Knepigt!

Vår Nils är fortfarande förkyld (han är på månad nummer två.) Vi fick en tid på Vårdcentralen för honom genom bvc. Den läkaren skrev ut hostmedicin, hostan var ett virus som går nu. "Lättnad" nu kan vi sova lite bättre på natten iallafall. När vi var på apoteket för att hämta ut medicinen. Var det lite smått kaos där, alla som skulle hämta ut något på recept fick sitta ner o vänta. De verkade samla på recepten innan de började skriva ut dem. Sedan när det blev vår tur igen skulle han skriva in Nils o då undrade han om Nils hade syskon för då skulle han skriva Lina på samma eller nått. Men sa han, har hon heller aldrig varit sjuk. Nej vi har friska barn svarde jag då. Det är inte bra det fick jag som svar. Jo!!.. Hm.. ska nog gå dit o ta ett snack med honom. Nä.. skoja bara han var faktiskt trevlig.

Godnatt!!


RSS 2.0